top of page

Superbarer


Innlegget inneholder sponsede Helios produkter

Hei tirsdag! Siden året er godt i gang kan det være fint med en litt sporty oppskrift. Mange er gjerne litt iherdige på treningsfronten i januar og er på jakt etter noe lettvint å ha for hånden etter foreksempel en treningsøkt eller på vei hjem fra jobb. Møt disse superbarene som jeg har laget i samarbeid med Helios. Kun laget med 3 ingredienser og kan være en raw bar eller ovnsbakes hvis du ønsker det.

Til 10-15 barer

Ingredienser

150 g Helios cashewnøtter -150 g Helios dadler uten stein -40 g Helios kokosflak ristet

Kok opp varmt vann og legg cashewnøttene og dadlene i bløt i en times tid. Hell av vannet og kjør cashewnøtter og dadler i en foodprosessor til det har blitt en grov, men jevn masse. Tilsett ristede kokosflat og kjør til ønsket konsistens. Bre deigen ut i en ildfast form og sett til kjøling i kjøleskap i minimum 30 minutter. Skjær opp ønskede stykker og oppbevar i kjøleskap.

For steking i ovn fordeler du de oppskårede bitene på et bakepapirkledt stekebrett. Stek barene på 150 grader i ca 20 minutter. Avkjøles på rist.

Namnam ♡.

Fortsatt god tirsdag!

- Wisdom becomes knowledge when it is a personal experience.

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page