top of page

Teknisk info

-Bildene er tatt med Canon EOS  700D m/18-55 mm

-Redigeringsprogrammet jeg bruker er Adobe Photoshop

-Har du lyst til å bruke bilder eller oppskrifter, vennligst ta kontakt med meg eller link tilbake til siden min for fulle oppskrifter og instruksjoner. 

 

Takk for at du har funnet veien til bloggen min! Jeg er lidenskapelig opptatt av god mat og god helse - og det er akkurat det denne bloggen handler om.

 

Jeg ser på mat som noe som skal nytes og som er med på å gi kroppen alle de næringsstoffene den trenger. God mat er kroppens medisin og god mat er viktig uansett!

 

I en hektisk hverdag ønsker man seg gjerne enkle og lettlagde sunne retter. Målet mitt er å inspirere deg til å lage mere mat fra bunnen av og utforske mat generelt.

 

Gjennomgående for mitt kosthold er at det er basert på mye grønt, gode fettkilder og lite karbohydrater. Dette er fordi jeg har funnet ut at det er det som passer meg og kroppen min best. Jeg holder meg bevisst unna mat jeg er allergisk for eller mat jeg ikke tåler så godt- rett og slett fordi det ikke har noen positiv effekt hos meg.

 

Skulle det være noe er det bare å spørre. De fleste rettene kan tilpasses med andre ingredienser ved allergier, intoleranser eller ønsker. 

 

Håper du liker matbloggen min!

Linnea

OM MEG

Hei, jeg heter

Map
bottom of page