top of page

Ukemenyer

Ukemenyer er til for at det skal være enklere for deg å tenke ut en hel meny for en hel uke noe som kan gjøre det enklere å spise variert samt være kreativ på kjøkkenet. Ukemenyene er gjerne satt sammen av ulike retter med fisk, fugl og kjøtt for å dekke hele spekteret av gode næringsstoffer. Mange av oppskriftene er beregnet på én person så les oppskriftene nøye før du går i gang. Håper disse ukemenyene vil gi deg litt inspirasjon til en sunnere, morsommere og grønnere hverdag!

Meny uke 47

 

Denne uken inneholder herlige retter med blant annet scampi som er en stor favoritt hos meg samt min cobb salat! Her er det gode retter for store og små.

 

Ukesmeny her

Meny uke 4

Hva med å prøve en sunnere variant av den tradisjonelle tacoen til helgekosen, eller kanskje vil du prøve deg på en lasagne med cottage cheese? Denne uken får du prøve deg på nye spennende retter med hele spekteret av proteinkilder.

 

Ukesmeny her

Meny uke 5

 

Denne uken er preget med litt eksotiske innslag med blant annet tyrkiske kjøttboller & persisk kylling. Hva med å spice opp den tradisjonelle stekte laksen med litt nytt krydder?

 

Ukesmeny her

Meny uke 6- frokost

 

Som en forandring til middagsmenyen er det nå en meny for en uke med frokoster. Hva med å prøve ut en hel uke med ting du ikke pleier å spise til frokost. La deg bli inspirert av disse 7 rettene. Kanskje du får en ny frokostfavoritt?

 

Ukesmeny her

Meny uke 7

 

Dette er en ukemeny med masse forskjellig så du garanert finner noe du liker. Her er det alt fra grønnsakssuppe til en fyldig kjøttrull med bacon. 

 

Ukesmeny her

Meny uke 8

I denne ukemenyen finner du mat fra blant annet italiensk, marrokansk og indisk inspirasjon så her er det mye gode krydderier og spennende smaker!

 

Ukesmeny her

Meny uke 9

 

Dette er en ukemeny med stor variasjon i proteinkilder og grønnsaker. Her er det med andre ord litt forskjellig!

 

Ukesmeny her

Meny uke 10- Frokoster

 

Her er det 7 forskjellige deilige frokoster! Dette er en ukemeny med variasjon så du kanskje kan få en ny favoritt. Her er det også noen oppskrifter med melkeprodukter. Blant annet cottage cheese og philadelphiaost. Er du en som bruker dette ofte får du kanskje litt ny inspirasjon til hva du kan bruke det til. Da kan du glede deg til å lage supergode pannekaker med philadelphiaost. Oppskriftene er selvfølgelig enkle og rettene raske å lage så du kan få til en god frokost på 1-2-3. 

 

Ukesmeny her

Map
bottom of page