top of page

Betesnacks med avocadofyll


Hei mandag!

Da var det på'n igjen med ny uke. Jeg har hatt tre fridager i forrige uke så det var veldig deilig å ha litt ferie og gjøre litt andre ting. Jeg har vel stort sett ryddet og ordnet, men også kost meg litt! Det viktigste er å gjøre noe man selv synes er gøy- det gir masse positiv energi.

I skrivende stund sitter jeg og venter på at det skal slutte å regne. Jeg må nemlig ut igjen for å hente min nye sykkel som står klar og venter på meg! Når jeg først har fri liker jeg nemlig å ordne med ting jeg normalt sett utsetter og det å få sykkelen min på service var en av dem. Nå viste det seg at det som skulle gjøres ble såpass dyrt at det lønnet seg å heller bruke pengene på en ny sykkel i stedet. Enda bedre er det å være kundeklubbmedlem og få rabatt, det liker vi! Så da har man ordnet opp i et problem og samtidig spart penger. Ikke dårlig. Jeg er nemlig veldig glad i å sykle, men har ikke syklet så mye de siste årene fordi sykkelen tidvis har vært litt dum og fordi jeg har prioritert innendørs styrketrening i stedet. Jeg fikk en veldig fin siste tur med den gamle sykkelen forrige uke så nå gleder jeg meg til nye fine høstturer på nye hjul.

Siden vi er inne i høstsesongen- min favorittsesong av alle, mest på grunn av deilige ullgensere og deilige farger, men også på grunn av grønnsakene som kommer i høstsesongen, må jeg jo dele en litt høstlig oppskrift. Jeg er, som sagt mange ganger, veldig glad i gresskar og det blir brukt hyppig i høstsesongen. Noe annet jeg også bruker litt av er beter. Spesielt polkabeter er utrolig dekorative og liver opp en hvilken som helst tallerken! Her har jeg stekt polkabeter i pannen og dekorert med deilig avocado og majones. En perfekt liten dekorativ godbit!

Betesnacks Ingredienser -Polkabeter -Olje til steking -Majones av god kvalitet -Avocado -Litt urtesalt (f eks herbamare) -Ruccola -Friske spirer

Vask og skrell betene før bruk.

Bruk et rivjern eller en skarp kniv og skjær tynne skiver av betene. Stek betene på middels varme i olje. Mos avocadokjøtt i en liten skål og smak til med urtesalt. Legg betene utover en tallerken og legg på avocadomos, litt majones og ruccola. Legg deretter på en bete til og pynt med litt friske spirer på toppen.

Nytes med det samme!

Føler du for litt ekstra pynt er stjerneagurk morsomt og dekorativt. Bruk en liten stjerneform eller en skarp kniv.

Nå ser det ut til at været letter og sola kommer frem. Det betyr at det er tid for å hente sykkel og ta en testrunde. Ønsker deg en fortsatt fin mandag!

- Delight the world with your compassion, kindness and grace ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page