top of page

Avokadoispinner


God søndag!

Selv om det er litt regn i luften i dag, betyr ikke det at man ikke kan være kreativ med noe som minner en om sommer! Dette er jo ispinner, men man kan jo kose seg med is hele året rundt og hva er vel bedre enn å slenge sammen en røre av ingredienser som de fleste kan tåle, og som kan spises hver dag hvis man vil. I denne oppskriften har jeg brukt stevia som søtning, men du kan bytte og ut og velge den søtningen du har for hånden. Jeg har også tilsatt litt kald kaffe, men dette kan sløyfes hvis isen skal serveres til barn. Du kan også bruke en annen melk hvis du ønsker det! Tåler du meieriprodukter kan H-melk eller fløte være gode erstattere. Av nøttemelk har jeg brukt mandelmelk fordi jeg synes den er mest nøytral i smak.

Du kan gjerne variere hvilke nøtter du bruker eller lage en mix. Jeg brukte naturelle cashewnøtter, men alle nøtter egner seg- også salte. Prøv deg frem og ha det gøy på kjøkkenet.

Oppskriften gir 4 standard ispinner

Ingredienser 1 medium avocado (135 g fruktkjøtt) 2 ts kakao (ca 10 g) 1 ts vaniljeekstrakt 130 g usøtet mandelmelk 6 dråper stevia med sjokoladesmak 2 ss kald kaffe

Pynt Smeltet mørk sjokolade Valgfrie nøtter

Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor og hell i formene. Sett formene i fryseren i minst 5 timer.

Ta isformene opp av fryseren og sett dem på kjøkkenbenken i noen minutter før du tar dem ut av formene for å pynte dem. Smelt mørk sjokolade og bruk foreksempel en skje eller en gaffel for å pynte isen. Strø over nøtter med det samme.

Så er det bare å kose seg ❤

Det regner litt i dag, men allikevel er det litt sol ute og det er koselig! Da får man litt ekstra energi og i dag tror jeg at denne energien skal gå med på å rydde og vaske litt. Ingenting er som å starte en ny uke med ren leilighet og blanke ark! I tillegg har jeg fått vært litt kreativ på kjøkkenet denne helgen og til uken kommer det en ny Helios-oppskrift, så følg med. Jeg har også tenkt litt fremover mot vinteren og hva jeg skal gjøre med tanke på at det blir mørkt og dårlig lys til å ta bilder i. Derfor har jeg fått kjøpt meg et mini fotostudio som jeg snart skal hente og som det blir veldig spennende å teste ut! Forhåpentligvis kan jeg da få tatt fine matbilder når som helst. Nå skal jeg sette meg litt i saunaen min, før dagen skal startes ordentlig med litt vasking og rengjøring.

Nyt søndagen på din beste måte ❤

When you are in tune with the unknown the known is peaceful

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page