top of page

Sommersalat


Hei og god fredag. ENDELIG fredag! Denne fredagen har jeg ventet på en stund nå og overraskende nok kom den raskere enn forventet. Lykken er en fredag etter noen veldig hektiske jobbuker og samtidig vite at det nå blir roligere fremover!

I dag ble det også litt solskinn og sett bort ifra at det blåser litt, så er det perfekt grillvær. For å variere grilltilbehøret litt har jeg en enkel sommersalat som du lett setter sammen på kjøkkenet. Denne sommersalaten er godt tilbehør i seg selv, men passer godt ved siden av en helt enkel grønn salat. Den er ikke veldig sterk, men til tross for jordbærene er nok ikke dette en salat for barn. Den inneholder balsamico som barn som regel ikke liker, i tillegg er den ikke helt mild. Dette er derfor en salat de voksne kan kose seg med!

Jeg har droppet å skrive mengdeforholdene fordi det kan du ta litt på feelingen selv.

Jo mer rødløk, jo sterkere og jo flere jordbær- jo søtere.

Her har jeg laget opp tilbehør til 2-3 porsjoner, ca 1 suppebolle og brukt et par jordbær, en liten spisspaprika og 1/2 rødløk. Jeg helte over ca 1 ss olivenolje samt dryppet over litt balsamico glace rett før servering.

Sommersalat

Ingrediensliste

-Jordbær

-Rødløk

-Spisspaprika

-Olivenolje

-Balsamico glace (av god kvalitet uten for mye sukker)

-Litt salt (kan sløyfes)

Del og gjerne grovhakk de ulike ingrediensene før du legger dem i en bolle.

Vend inn olivenolje og litt salt.

Drypp over balsamico glace ved servering.

- The beauty in you is your spirit

Ha en fortsatt fin fredagskveld! Jeg skal bare slappe av og kose meg resten av dagen. Her skal det (nesten) ikke løftes en finger!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page