top of page

Deviled eggs


Hei og hå!

Jeg har litt skrivesperre og en hjerne som ikke er fullt så kreativ om dagen. Det betyr at jeg ikke spiser så veldig spennende mat og derfor ikke har så mye spennende å ta bilde av heller! Sånn blir det litt i perioder. Jeg er jo veldig glad i å lage mat og finne på nye ting, men når man lager hvert eneste måltid fra bunnen av blir man litt lei innimellom- og så må man finne ny inspirasjon og finne på noe nytt! Jeg vet jo at mange har et ønske om å leve sunnere og da vet jeg også at det er best å ta det gradvis. Derfor tror jeg mange nye lesere vil sette pris på superenkle oppskrifter med få ingredienser som du gjerne har i hus fra før av. Jeg ser at det er upraktisk for mange å måtte kjøpe helsekostprodukter for å lage noen av rettene mine og sånn trenger det jo ikke å være!

Selv om jeg har et sunt kosthold ser ikke rettene mine ut som på bloggen til daglig-lengre. Det gjør det innimellom, men ikke hver dag som før. Det er ikke fordi ting tar tid, men fordi jeg aldri følger oppskrifter- mao, jeg kan ikke følge mine egne en gang! Så det er jo litt morsomt. Jeg har noen oppskrifter og retter jeg har laget flere ganger, men stort sett går det i improvisasjon. Det gjør jo også at ting aldri smaker helt likt- noe som kan være ekstra spennende. Som regel går det i hvertfall bra!

Men det er som jeg har sagt tidligere. Dette med matlaging skal være gøy!

Det skal ikke være en kunst å kunne lage god mat fra bunnen av. Du trenger bare litt gode råvarer og gjerne noe godt krydder. Sansene bruker du flittig når du skal krydre. Smak og lukt deg til nye måter å kombinere krydder på. Tilbered grønnsaker på ulike måter og smak hvor forskjellig de smaker når de er rå, stekt, bakt eller kokt. Av selv få ingredienser kan man lage utallige smakskombinasjoner!

Men tilbake til enkel mat igjen! Mange er jo glade i egg og avocado.

Egg spiser jeg hver dag- stort sett i form av en eller annen omelett, men noen ganger må man jo variere litt. Avocado er også en favoritt hos mange!

Dette er en superenkel oppskrift på kokte egg med avocadofyll- også kalt "deviled eggs".

Du trenger

Ingredienser

2 egg

1/2 avocado

2 ts majones

Litt salt

Litt rødt krydder (cayenne, chilli, paprikakrydder eller smoked paprika)

Kok eggene til de er hardkokte.

Del eggene i to og skrap/vipp ut plommen.

Bland plommen sammen med avocado og majones i en skål.

Smak til med salt.

Fordel fyllet tilbake i eggene og dryss over litt rødt krydder.

NYTES!

Det har vært et nydelig vær i dag, synd det ikke ser ut til å holde! Ha en fortsatt fin mandagskveld. Håper du har hatt en fin start på uken!

-Inspiring others towards happiness brings you happiness ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page