top of page

Fylt sopp


Hei torsdag!

I dag vil jeg komme med litt tilbehørsinspirasjon til dere! Jeg lagde meg nemlig fylt champignon som tilbehør til middagen i dag og kom på at det er en fin og enkel ting å dele. Som oftest er det jo best med veldig enkle oppskrifter med få ingredienser. Jeg fylte mine champignonger med pesto og majones for et meierifritt resultat, men jeg vet fra tidligere at kremost egner seg bra som fyllmateriale! Du kan derfor ta det du enten har i kjøleskapet eller det du finner først i butikken. Dette er raskt og godt tilbehør som også egner seg som tilbehør til grillmaten- også tilberedt på grillen.

Du trenger

Ingredienser Champignonger Grønn pesto Naturell kremost/ majones av god kvalitet (for meierifri variant) Olivenolje Litt tørket oregano

Sett ovnen på 200 grader Vri av stilkene på champignongene så det blir nok plass til fyll. Legg i majones/kremost og pesto på toppen. Hell litt olivenolje over soppene og dryss over tørket oregano. Stek soppene midt i ovnen i ca 10 minutter.

Serveres med det samme!

Nå driver jeg og testbaker litt. Jeg lager jo ikke så veldig mye kaker, men det er jo snart 17. mai og da må man ha noe kakeaktig. Akkurat nå har jeg en nøttebunn i ovnen som skal dekkes med mørk sjokolade. Så får vi se om det blir noe kakesmaking til kvelds. Jeg har i hvertfall kjøpt inn masse deilige blåbær og bringebær, så hvis det blir et mislykket forsøk på en kake har man alltids litt god kakepynt til overs!

Ønsker deg en fortsatt fin torsdagskveld!

- Empty yourself and let the universe fill you ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page