top of page

Gelégodis

Oppskriften inneholder et sponset Heliosprodukt.

Hei dere! I dag har jeg en oppskrift på litt næringsrik påskegodis til dere! God tarmhelse har kanskje blitt min absolutte hjertesak de siste årene. Når omtrent 70 % av immunforsvaret vårt ligger i tarmen så sier det seg selv at det er viktig å ha en god og sunn tarmflora for å holde seg frisk. Siden vi er rundt påsketider og det er mange som koser seg litt ekstra, tenkte jeg at det passet fint med litt hjemmelaget godis. Det er lov å kose seg, men de færreste tarmer setter pris på godteri med masse sukker og da er det fint å få presentert andre alternativer. Det beste er jo godis som også gir næring til tarmen!

Her har jeg brukt et økologisk gelatinpulver som virker healende på tarmen og som er med på å styrke blant annet hår, hud og negler, er bra for ledd og betennelser. Dette er med andre ord supergodis for store og små. Jeg har valgt å lage mine gelegodterier i (supersøte) silikonformer og jeg tror også det er det enkleste. Disse gelédinosaurene har en frisk god smak og inneholder frisk start juice fra Helios. Det er en økologisk juice av frukt, gulrot og bær som er med på å løfte påskestemningen. Jeg har brukt stevia med vaniljesmak, men du kan gjerne bruke en som ikke er smakstilsatt. Vaniljesmaken her runder av og gir en litt "fyldigere/kraftigere" smaksopplevelse. Prøv deg frem underveis!

Oppskriften gir ca 20 geléfigurer (litt avhengig av størrelsen på formene) Ingredienser 30 g ferskpresset sitronsaft fra en økologisk sitron 90 g frisk start juice (Helios) 10 g gelatinpulver 6 dråper stevia med vaniljesmak

Ha juice og sitronsaft i en liten gryte og varm opp under omrøring (skal ikke koke) Tilsett gelatinpulveret underveis og la det bli ordentlig oppløst. Smak til med steviadråper.

Hell geléblandingen i silikonformer og sett i kjøleskap.

Ekstra gode å ha med på tur i skiløypa eller på verandaen i solskinnet!

- Learn to be yourself ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page