top of page

Frokosttallerken med egg & avocado


Hei dere!

I disse vinterlige, nå mest høstlige og fuktige dager, liker jeg å spise litt mer vinterlig mat og frokoster. Som jeg har nevnt for dere tidligere spiser jeg ofte en omelett med bacon, grønnkål og spinat til frokost. Det er min absolutte favoritt som metter lenge og som jeg ikke blir lei! Men for synets skyld og for litt variasjon lagde jeg en annen frokosttallerken hvor egg og grønnkål fortsatt har fått lov til å være med. Dette er en litt mer sommerlig versjon med litt blåbær ved siden av som ekstra kos. Her har jeg rett og slett laget en superenkel og rask frokost, men som allikevel ser god og innbydende ut. I tillegg er den næringsrik og holder deg mett lenge. En perfekt start på dagen!

Til denne frokosttallerkenen

2-3 egg

1 neve grønnkål

Godt med smør/olje til steking

Litt Herbamare (urtesalt) eller salt

En liten avocado / en stor halv avocado

Litt friske etter tørkede urter

1 neve blåbær

Ha godt med smør/olje på pannen og tilsett grønnkål til pannen.

La grønnkålen steke litt før du tilsetter sammenpiskede egg.

Når eggene begynner å bli en fast masse skraper du/rører du i blandingen så du til slutt får en eggerørekonsistens. Deretter kan du krydre litt med herbamare eller litt flaksalt.

Fjern steinen fra avocadoen og løft avocadokjøttet ut av skallet ved hjelp av en skje.

Deretter kan du skjære skiver som du legger fint utover tallerkenen.

Strø gjerne over litt ferske eller tørkede urter. Det gir god smak.

Ferdigstill frokosttallerkenen med en neve friske blåbær.

Så er det bare å sette seg ned og nyte en god start på dagen ♡

Nå skal jeg sette meg godt til rette og jobbe litt med bloggboken min. Det er ikke så lett å få tid i en hektisk hverdag til sånt. Når jeg skal være kreativ har jeg vansker for å sitte ned å vite at jeg ikke har så veldig mye tid å være kreativ på. Jeg synes det er enklere når jeg ikke har noe tidsskjema og bare kan sitte lenge utover kvelden og pusle. Nå skal jeg på jobb i morgen, så vi får se hvor lenge det blir. Men det er jo veldig gøy når jeg først får kommet ordentlig i gang! Ha en fin fredagskveld!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page