top of page

Grønne vafler med avocadofyll


Hei!

Innimellom funderer jeg jo på hva jeg skal spise og lage av mat, men det skal ikke så mye til før jeg får noen nye idéer og dag vil jeg dele en oppskrift på en grønn vaffel fylt med avocado, jordbær & majones. Dette er en deilig, fydig og kremete sak med perfekt vaffelkonsistens! Når ting ikke inneholder melk eller gluten kan det være en utfordring å få til riktig konsistens på ting, men noen ganger har jeg lykken med meg og det hadde jeg her. Derfor ble jeg veldig fornøyd med denne vaffelen og ønsker å dele den med dere. Nå lagde jeg den ikke så veldig grønn fordi jeg brukte spirulina for å få frem grønnfargen. Du kan med andre ord droppe spirulinaen hvis du vil. Jeg tror ikke at 1/4 ts spirulina har så mange helsefordeler, men man smaker den ikke her så den er egentlig mest for fargens skyld. Litt gøy må man jo ha det! Så hvis du vil ha en skikkelig sprek farge på vaffelen er det bare å tilsette mere spirulina, men siden spirulina ikke er smaksløst så ville jegikke brukt for mye. Vaffelen smaker også veldig godt med litt kjøttpålegg og salat som fyll så den kan brukes som et utgangspunkt til mye forskjellig.

Til 2 vafler (2 porsjoner) Ingredienser 1 egg 1/2 ss fiberhusk 2 ss sesammel 1 ss kokosmel 1/4 ts spirulina (kan sløyfes) 1/2 ts bakepulver Litt herbamare Spe ut røren med litt usøtet mandelmelk

Fyll 1 stor avocado 2 store jordbær Ekte majones 2 never ruccola 3-4 never salat Linfrøolje

Bland sammen ingrediensene til vaflene og stek vaflene på middels varme. Del avocadoen i to og vipp fyllet ut på en skjærefjøl ved hjelp av en skje. Mos halvparten av avocadokjøttet, mens du skjærer den andre halvparten av avocadoen i skiver. Legg vaflene på tallerkener og smør avocadomosen på den ene halvdelen av vaffelen. Legg deretter på ruccola, en stripe majones og jordbær i skiver. Brett over vaffelen og legg salat på tallerkenen og avslutt med litt linfrøolje.

Deles med en du er glad i! ❥

Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page