top of page

Frokostomelett med gresk feta & spirer


God morgen, god morgen!

På dagens frokostomelett er det gresk fetaost & spirer. En absolutt veldig god start på dagen! Det beste er (etter min mening) å starte dagen med godt i magen og god energi så man kan være duracellkanin til neste måltid. Det går en stund fra jeg spiser frokost til jeg spiser lunsj og jeg er derfor avhengig av å spise en frokost som metter lenge og holder blodsukkeret mitt stabilt. Omeletter er perfekte og siden man kan fylle, pynte og blande inn hva man måtte ønske så blir man aldri lei- genialt. Ved siden av omeletten min har jeg alltid litt frisk salat. Omeletten smaker ekstra godt med litt grønt tilbehør.

Til én omelett 2-3 egg Litt vann (evt fløte/ helmelk hvis du ønsker en fyldigere variant) Litt salt 3 cherrytomater delt i to 50 g ekte gresk fetaost 1 neve friske spirer

Pisk eggene med litt vann, salt & pepper og hell ut på pannen. La omeletten ligge og steke litt før du legger på tomatene på den ene halvdelen og bretter

omeletten over til en luna. La steke litt til før du legger den på en tallerken.

Legg skiver av fetaost oppå og topp med friske spirer.

Serveres med blandet salat!

Ønsker deg en fin torsdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page