top of page

Hverdagscookies


Da var det fredag igjen og i dag er det en liten snacks som står på oppskriftlisten!

Denne ikke-søte cookisen passer godt til å ha i veska eller bagen etter foreksempel skole, jobb eller trening. Den er i utgangspunktet ikke søt, men du kan gjerne lage en søtere variant hvis du vil. Tilsett da gjerne økologisk vaniljepulver og eventuelt mere sukrin/stevia. Du kan også bytte ut kakaonibs med hakket mørk sjokolade eller noen gojibær.

Til 3-4 cookies 1 egg 1 pose stevia in the raw (evt smak deg frem med stevia dråper) 2 ss mandelmel (finmalt, fettredusert) 1 ss fiberhusk 1 ts sukringold (kan sløyfes) Ca 1/2 ss kakaonibs

Sett ovnen på 150 grader Pisk egget litt sammen med stevia og tilsett mandelmel og fiberhusk. Nå vil røren tykne med en gang og bli til en deig. Tilsett ønsket mengde kakaonibs og form til cookies. Stekes på et bakepapirkledt stekebrett i 12-14 minutter.

Ønsker deg en finfin fredag og en god start på helgen!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page