top of page

Kremet kokos & pasjonsfruktdessert


pasjonsfruktkrem.png

Jeg fortsetter å prøve meg frem med kokoskremen, men jeg må innrømme at jeg savner fløten.

Alt smaker godt med fløte! Kokoskrem og kokossmak i seg selv er også en litt tyngre smak og er ofte dominerende når man bruker den. For å få frem mer av den litt syrlige pasjonsfruktsmaken valgte jeg å tilsette litt frisk lime for å løfte og gjøre kremen litt lettere.

Det fungerte veldig bra og sammen med litt stevia fremhever man den litt sure og søte smaken til pasjonsfrukten. Prøv deg frem og smak til med stevia og lime. Ønsker du en fastere dessert kan du gjerne blande inn 1-2 plater gelatin.

Til én porsjon

Ingredienser

100 g kokoskrem

1 pasjonsfrukt (20 g fruktkjøtt)

1 egg

Litt ferskpresset limesaft

Litt stevia (smak til)

Noen bringebær til pynt

Håper det frister!

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page