top of page

Cinnamon roll pancakes


Det er lørdag og det er tid for å kose seg litt! Jeg var litt kreativ på morgenkvisten i dag og bestemte meg for å slenge sammen en pannekakerøre og pynte dem som kanelsnurrer. Kombinasjonen smør, sukker og kanel er veldig godt- det er nok de fleste enige i, så jeg tenkte jeg skulle lage en bedre og blodsukkervennlig kombinasjon.

Til 1-2 porsjoner

Pannekaker

2 egg

1 ss tyrkisk youghurt

1 ss kokosmel

1 ss bakeprotein

1 ss fiberhusk

3 ss fløte

0,5 dl vann

Litt økologisk vaniljepulver

Litt salt

Fyll

Bremykt

Sukrin Gold

Kanel

Pynt

Sukrinmelis

Pisk alle ingrediensene sammen så det blir en fin røre. Stekes i litt smør. Beregn røren til ca 2 pannekaker i en middels stor panne. Når pannekakene er ferdige deler du dem i tre på tvers og skjærer av kantene så du får 3 rette strimler.

Smør på smør, sukrin gold og kanel og rull dem sammen. Pyntes med litt sukrinmelis.

Håper dere har en fin dag i solskinnet!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page