top of page

Youghurtbolle med crunchy topping


God morgen! Det er tid for litt søndagskos!

Jeg ser at sjokolade er en gjenganger i de siste oppskriftene i bloggfeeden og det stanser ikke enda. I denne youghurtbollen har jeg nemlig tilsatt Supernature sin Spirulina mint & kakao. Det gjør en ellers youghurt naturell litt mer spennende! Denne youghurtbollen er lett å lage og toppingen kan varies fra gang til gang. Her har jeg valgt crunchy topping og gått for en vegansk youghurt. Det har tatt litt tid for meg å finne en vegansk youghurt som jeg synes er bra. Jeg er selvfølgelig litt kresen både på smak og innhold. Det har blitt ganske populært med plantebaserte produkter og dessverre gjør ikke det nødvendigvis at kvaliteten eller ingrediensene i de plantebaserte produktene er bra. Mange er dessverre fulle av sukker, konserveringsmidler eller basert på soya. Jeg har allikevel funnet en som jeg synes er veldig grei og det er Q planti naturell fra Q-meieriene. En youghurt som er laget på kokosmelk. Denne minner veldig om min hjemmelagde veganske youghurt, også basert på kokos og innimellom er det deilig å kunne kjøpe et ferdig produkt!


En youghurtbolle som dette smaker selvfølgelig like godt med vanlig youghurt hvis du tåler meieriprodukter. Foreslår uansett en naturell type eller gresk youghurt. Jeg varierer litt mellom vanlige og søte kakaonibs. Synes det er godt å bytte litt på ettersom de er litt forskjellige. De søte kakaonibsene (jeg har fra Purasana) er gjerne litt store og små og litt ekstra dekorative. De er også litt mildere i smaken og blir dermed ikke så veldig dominerende når man har mye topping. Det beste er når man har topping med ulik tekstur. En annen favoritt som jeg ofte bruker som topping er spiret bokhvete. Det gir ikke veldig mye smak, men mye crunch og jeg bruker dem også i rawkuler. Absolutt verdt å teste ut hvis du vil prøve noe nytt. Jeg bruker den spirede bokhveten fra Nature Greens.


Ingredienser til én porsjon

Valgfri mengde naturell youghurt

1 ss Spirulina mint & kakao


Topping

Søte kakaonibs

Gojibær

Bipollen

Spiret bokhvete


Ha youghurt og spirulina i en skål og bland godt.

Toppes med godsaker!


Ha en finfin søndag!


Commenti


DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page