top of page

Mørk sjokolade med peanøttfyll


God søndag! Jeg merker at det blir mye snacks-oppskrifter om dagen! Jeg har jo allerede endel middagsoppskrifter på bloggen og jeg spiser jo veldig enkelt til hverdags så det er ikke så mye å dele oppskrifter på føler jeg. I tillegg vet jeg at mange setter pris på oppskrifter med litt sunnere snacks. Jeg hadde både litt peanøttsmør og en rest med fibersirup som jeg tenkte jeg måtte lage noe med. Jeg har ikke brukt fibersirup på en god stund, men holdt meg til stevia. Men en liten dæsj har gått helt fint.

Så dagens oppskrift ble mørk sjokolade med peanøttfyll! Jeg brukte grovt peanøttsmør, men det er absolutt ikke et must og det funker like bra med et fint også. Grovt gir bare litt ekstra å bite i.

Peanøttfyll 3 ss fibersirup 5 ss peanøttsmør 1 ss rapskokos (ekte smør)

Sjokolade 100 g mørk sjokolade (70 % eller høyere)

Smelt fibersirupen i en liten gryte (den skal gå fra seig til rennende) Tilsett resten av ingrediene til gryten og bland godt. Skru av varmen og smør peanøttblandingen utover en bakepapirkledd tallerken. Du velger selv hvor tykt fyllet skal være. Sett tallerkenen i fryseren til avkjøling i minst 2 timer.

Ta peanøttknekken av bakepapiret og lar bakepapiret ligge igjen på tallerkenen. Smelt mørk sjokolade og hell et lag sjokolade på tallerkenen der peanøttknekket lå. Deretter legger du peanøttknekket oppå sjokoladen og heller et lag med sjokolade oppå peanøttknekken. Sett tilbake i fryseren i minst 1 time. Deretter kan sjokoladen deles i mindre biter med en skarp kniv.

Nytes!

-Sky above, earth below, peace within ♡

Ha en fortsatt fin søndagskveld!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page