top of page

Keto collagen


Riktig god romjul! Håper du har hatt en fin og rolig julefeiring! Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg i tillegg til Ketobaren også testet ut sjokoladekollagenet til Perfect Keto. Tenkte derfor å skrive noen få ord om den i tilfelle det kan være noe for deg!

Som med ketobaren var jeg ganske spent på å prøve flere av disse produktene som jeg hadde hørt så mye om. Jeg er en flittig bruker av kollagen og tenkte at kollagen med sjokoladesmak kunne være gøy å teste ut.

Stort sett bruker jeg kollagen når jeg lager bullettproof kaffe, men tilsetter også gjerne litt kollagen når jeg lager matchalatte (enten kald eller varm) eller iskaffe. Kollagenen gir ekstra fylde og fluffyness. Nam! Jeg tenkte derfor at sjokoladekollagenen ville egne seg ypperlig i min bulletproof kaffe og det var sånn jeg testet det ut først. Det viser seg dessverre, nok en gang, at produktet er veldig søtet (med stevia) og fordi det er laget for det amerikanske markedet blir det litt for søtt for min smak. I hvertfall for mye til at jeg kan bruke en scoop i kaffen. Jeg er ikke så veldig fan av søt kaffe så hvis jeg skulle brukt passende mengde med tanke på søtheten ville det ikke blitt så mye kollagen igjen.

Derimot har jeg testet den i iskaffe. Det var en større suksess. Jeg pleier nemlig å søte iskaffen litt med stevia (sjokolade eller vanilje) og hvis jeg sløyfet denne søtningen, men heller brukte en mindre scoop med sjokoladekollagen funket det ganske bra!

Min iskaffe ble da;

-Litt avkjølt kaffe (ca 1 dl) -Usøtet mandelmelk (ca 2 dl) -1/2 scoop sjokoladekollagen

Den som derimot likte kollagenet best var min kjære samboer som likte sjokoladekaffe-varianten best. Fordi han ikke har noe imot litt stevia i kaffen hadde han heller ikke noe imot litt søt kaffe og med litt kremfløte og mct-olje ble sjokoladekollagenet godt mottatt. Hans versjon ble da;

-Varm kaffe -Mct olje -2/3 scoop sjokoladekollagen -1/2 dl fløte

Så ja, resultatet ble vel nokså likt som på forrige produkt. Jeg ble overrasket over hvor søtet produktet var, men allikevel er det god kvalitet over produktet og selv om jeg ikke fikk brukt det som først tenkt, var det godt mottatt i husstanden.

Nok en gang koster det dessverre litt å få disse produktene til Norge, både fordi produktene koster litt i utgangspunktet, men også fordi frakten er ganske dyr. Derfor er det så og si umulig å komme under tollgrensen med mindre man har kupongkoder som gir ganske gode prosenter. Men er du på jakt etter noe tilsvarende og savner produkter med høyere kvalitet kan de i hvertfall varmt anbefales!

Da gjenstår det bare å ønske deg en fortsatt fin romjul! - Strenght does not lie in what you have. It lies in what you can give.♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page