top of page

Keto bar


Er du på jakt etter en næringsrik lavkarbobar uten tullete ingredienser? Eller savner du en meierifri bar? Da trenger du kanskje ikke å lete lengre! Jeg har lenge hatt lyst til å smake på Perfect Keto sine produkter og denne brownie baren som akkurat har blitt lansert har jeg hørt masse om!

Etter første smakebit ble jeg overrasket over hvor søt den faktisk var. De fleste som har spist strikt lavkarbo eller ketogent en stund synes gjerne fort at søte ting blir veldig søtt fordi smaksløkene blir skjerpet når man begynner å spise renere mat. Baren inneholder ikke sukkeralkoholer eller annen kunstig søtning, men er søtet mer stevia. Det er et stort pluss, men problemet når man bruker for mye stevia er at det fort kan bli en litt bitter ettersmak. Siden denne baren er ganske søt er det det jeg dessverre erfarte og ble litt skuffet over. Barene er amerikanske og først og fremst laget for det amerikanske markedet og jeg har derfor en større forståelse for hvorfor de har valgt å søte dem såpass mye. Så jeg vil vel kanskje si at barene egner seg bedre for de som akkurat har begynt å spise lavkarbo eller ketogent og som ikke er så sensitive for søtt enda.

Ingredienslisten er veldig bra og kort og det var også derfor jeg var så ekstra giret på å teste dem ut. Det er heller ikke så lett å finne meierifrie produkter med lite karbohydrater så bonus for det også. Konklusjonen min er at dette er gode produkter, med høyt næringsnivå, men som dessverre kan være litt for søte for noen. Prisen er også nokså høy, men igjen får man barer av god kvalitet. Anthony Gustin som står bak merket «Perfect keto» har brukt mye tid på å lage barer som er næringsrike og som påvirker blodsukkeret minst mulig. Rett og slett fordi han selv manglet disse produktene og ikke fant det på markedet. Det finnes mange lavkarbobarer på markedet, men så og si alle inneholder kunstig søtning eller dårlige ingredienser som ikke bidrar til bedre helse. Derfor er det tipp topp at det kommer flere gode alternativer på markedet- med kvalitet som førsteprioritet! Spesielt viktig i lavkarbo og den ketogene verden som allerede har et dårlig og misforstått rykte for å inneholde lavkvalitetsmat.

Jeg kan også tipse om at Anthony har en super podcast som kanskje kan være interessant å høre på. Podcasten heter The keto answers podcast og er verdt en tur innom.

Jeg har også testet ut en av boksene med kollagen som han selger og tenker å komme tilbake til den i et senere innlegg.

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

- The purpose of life is to enjoy every moment ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page