top of page

Luksussmoothie

Innlegget inneholder sponsede Helios-produkter

Hei og hå og god fredag!

Vi er i flyttemodus om dagen og venter spent på å flytte inn i nytt hus. Jeg merker at jeg savner å ha alle kjøkkenredskaper lett tilgjengelig og gleder meg til å kokkelere ordentlig i vårt nye hjem! Men man trenger jo ikke så mye redskaper for å lage seg skikkelig mat så mat på bordet blir det og derfor tenkte jeg at det var på tide å dele en ny oppskrift med dere. Nå som høsten nærmer seg for fullt er det nemlig passende med en skikkelig næringsbombe av en smoothie! Denne luksussmoothien er proppet med antioksidanter fra både blåbær og hyllebærjuice samt kokosmelk og chiafrø som bidrar med godt fett for et stabilt blodsukker. Smoothien er frisk i seg selv og du kan ha i litt ekstra søtning eller sløyfe den etter eget ønske! Husk at smoothier er næringsrike greier og nytes gjerne sakte ♡

Til ett stort glass

Ingredienser

-1 dl Helios hyllebærjuice -100 g frosne økologiske blåbær -1 dl Helios kokosmelk -1 ss Helios chiafrø -1 ts Helios agavesirup (kan sløyfes) -1 ss Helios kjøleskapsgrøt med chia, kakao og dadler (kan sløyfes)

Topping -Frosne økologiske blåbær -Helios dadler skåret i biter -Helios kjøleskapsgrøt med chia, kakao & dadler

Kjør alle smoothieingrediensene i en blender og kjør til ønsket konsistens Strø over topping og nyt med det samme!

Smoothien kan absolutt lages dagen i forveien. Da vil chiafrøene få tid til å svelle og du vil få en tykkere konsistens. Oppskriften kan med fordel da også brukes som basis til en smoothiebolle. Bare å prøve seg frem! Andre gode forslag til topping er mandler eller nøtter.

Ha en riktig god helg! ♡

- The body is a temple: take care of it.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page