top of page

Urtemarinade

Innlegget inneholder sponsede Helios-produkter

Hei!

Tiden flyr virkelig! For ikke lenge siden kjøpte vi oss hus og plutselig skulle leiligheten gjøres klar for salg. I morgen er det visning og jeg regner med at tiden kommer til å fortsette å fly av gårde og at vi snart sitter i vårt nye hjem!

I denne perioden hvor jeg har ryddet og vasket har det vært veldig bra vær og derfor har vi også fått testet ut grillen litt. I samarbeid med Helios har jeg laget en deilig urtemarinade til dere. Perfekt til sommerens grillmat! Jeg er stor fan av å bruke urter i matlaging- både tørkede og ferske. Jeg varierer som regel litt når jeg lager marinader til lyst eller mørkt kjøtt, men denne marinaden egner seg like godt til begge deler. Det er ikke bare på sommeren jeg marinerer kjøttet mitt. Som regel lager jeg marinader til kjøtt året rundt fordi det gir så godt og saftig kjøtt! Og du trenger absolutt ikke la kjøttet ligge i marinade hvis du ikke har tid. Steker du kjøttet i panne eller i ovnen vil du absolutt få et godt resultat med denne marinaden.

Til ca 400 g kjøtt

Ingredienser

3 ss Helios spansk olivenolje 3 ss Helios rapsolje 1 ss saft fra en presset økologisk sitron 1 ts Helios tørket timian 1 ts Helios tørket oregano 1 liten neve fersk basilikum 1 ts salt 1/2 ts sort pepper

Finhakk basilikum og ha alle ingrediensene i en liten skål.

Bland det godt sammen og ha marinaden over kjøttet ved steking i ovn eller på grill.

Kjøttstykker eller kylling kan også ligge i marinaden i minst 3 timer for ekstra saftig kjøtt.

Tips!

Hvis marinaden aldri er i kontakt med kjøttet kan rester av marinaden brukes som dressing til salater eller ved servering.

- Have wisdom in your actions and faith in your merits ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page