top of page

Pannekake


Hei dere! Lenge siden sist. Ikke at jeg ikke lager mat lengre- det gjør jeg absolutt, men som jeg har sagt tidligere ønsker jeg nå å dele ekstra gode oppskrifter med dere og ikke nødvendigvis dele hva jeg spiser hver dag. Hvis du synes det er gøy å følge meg daglig kan du titte inn på instagram og følge meg der. Trykker du på storyen har jeg som regel delt noe mat fra hverdagen min!

Vi fortsatte også med utredning og behandling av SIBO'en min (en bakteriell overvekst i tynntarmen) tidlig i 2018 og jeg har tidvis vært i veldig dårlig form siden begynnelsen av 2018. Noe som også har resultert i at jeg har vært nøye med kostholdet mitt og spist skånekost tilpasset meg (ketogent kosthold) Fordi et ketogent kosthold stort sett blir litt for mye av det gode for mange som ikke er vant til såpass mye fett, har jeg valgt å ikke dele så mye av hva jeg spiser. Jeg har også lyst til å dele min erfaring med SIBO med dere, men det er fortsatt litt tidlig for meg og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere det for det er ganske komplekse greier.

Det positive er i hvertfall at jeg nå er mye bedre og på bedringens vei (krysser fingrene for at det holder seg sånn) og jeg merker stor forskjell etter den siste behandlingen jeg har gått igjennom, som ble ferdig for en måned siden.

Noe jeg har kost meg veldig med er denne gode pannekaken som jeg ofte har spist til frokost i det siste. Magevennlig og skånsom. Ketogen, meierifri og fri for kunstig søtning. Jeg har spist dem med en god dæsj rapskokos som topping, men kun fantasien setter grenser for hva du kan bruke.

Hva med litt nøttesmør eller bær?

Til én tykk pannekake Ingredienser -Ett egg -40 g kokosmel -40 g kokoskrem (coconut creme, ikke melk) -5 g fiberhusk -Litt kardemomme -3-5 dråper stevia (vanilje/sjokolade) -Ca 0,75 dl vann

-Rapskokos, ekte smør eller kokosolje til steking

Finn frem en liten panne, ha i smør/olje og sett på middels til høy varme. Ha alle ingrediensene i en bakebolle og vent med å røre det sammen til pannen er varm og klar. Tilsett vannet og pisk blandingen raskt sammen før du heller det i pannen. Stek pannekaken noen minutter på hver sin side. Så er det bare å kose seg!

Endelig ble det litt varmere i været- det skjedde veldig fort. Skikkelig pang, men det er på tide og snart er det jo 17. mai! Jeg har en Helios- oppskrift på lur til dere. Hva med en vri på den klassiske pavlovaen? Følg med for oppskrift!

Ønsker deg en fortsatt fin dag og en god fridag i morgen!

- Your greatness is not what you have. It's what you give ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page