top of page

Christmas butter cups

Innlegget inneholder sponsede Helios produkter

Julen nærmer seg med stormskritt og mange har allerede begynt å kose seg litt ekstra. Her er en oppskrift på litt julekos med nøttesmør og sjokolade. En uslåelig kombinasjon! Dette er noe som jeg tror faller i smak både hos store og små. Her har jeg brukt et lyst mandelsmør, men du kan også bruke et mørkt grovere smør hvis du ønsker det. Andre typer nøttesmør kan også brukes, men jeg ville gått for de litt mer nøytrale smørene. Jeg vil tro at cashewsmør egner seg godt, men prøv deg frem med søtning mtp at cashewnøtter er endel søtere enn mandler. Så har du lett etter en konfekt-oppskrift som gir deg julefølelse,, så trenger du ikke å lete lengre! Enkelt og veldig godt!

Oppskriften gir ca 6 vanlige muffinsformer

Ingredienser

-150g mørk økologisk sjokolade -1 stor ts økologisk meierismør/ Helios smaksnøytral kokosolje -50 g Helios lyst mandelsmør -2 ts Helios lønnesirup -1 ts Helios ceylon kanel -1/2 ts allehånde -1/2 ts ingefær -1/2 ts malt nellik -Litt salt

-Helios smaksnøytral kokosolje til å smøre formene med

Finn frem en liten skål og bland mandelsmør og lønnesirup sammen med krydderne. Smak gjerne til med salt.

Smelt mørk sjokolade sammen med smør/olje til sjokoladen er smeltet. Smør formene med litt kokosolje og fyll dem halveis opp med sjokolade. Legg i en klatt med det krydrede mandelsmøret og hell deretter over mer sjokolade. Når formene er ferdige dunker du dem lett i bordet så sjokoladen får en jevn overflate. Sett formene til kjøling i kjøleskap natten over.

Oppbevares kjølig.

- When the mind is backed by will, miracles happen

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page