top of page

Bulletproof Christmas edition


Yes! 2. desember allerede. Tiden går fryktelig fort! Ser at det har gått en stund siden forrige innlegg. Rett og slett fordi jeg ikke har produsert noe særlig med oppskrifter i det siste. Jeg har hatt mange jern i ilden og noen ganger må man prioritere litt! Jeg prøver derimot å heller være litt mere aktiv på instagram og hvis du følger meg der kan du se noen glimt fra min hverdag under storyen min.

Fordi helsen min er litt opp og ned om dagen, spiser jeg stort sett veldig enkelt og ketogent. Både fordi det er det kostholdet som gir meg mest energi om dagen og fordi det ikke krever at jeg må være spesielt kreativ på kjøkkenet for å ikke bli matlei. Det er lett å ikke være så nøye i matveien hvis man ikke er helt i form, men fordi jeg vet hvor hardt det straffer seg å ikke ta så godt vare på seg selv, sørger jeg heller for at jeg spiser skikkelig god og næringsrik mat, men som heller er veldig enkelt tilberedt. I går så jeg litt igjennom oppskriftene her på bloggen, og det føltes litt rart for matrettene mine er absolutt ikke så kreative (eller fargerike) om dagen. Men helsa først! Er ikke helsa på plass er det heller ingen kreativ energi så alt til sin tid. De siste dagene harjeg hatt fri og det har vært veldig deilig. I tillegg har jeg pyntet litt til jul!

Siden det er meningen at man skal komme i julestemning i disse dager, har jeg derfor satt sammen en deilig kaffe-oppskrift. Møt min Bulletproof Christmas- kaffe! Det er deilig med litt julete kaffe og ingenting slår en fyldig kaffe som både metter, gir langvarig energi og som hjelper med å holde blodsukkeret stabilt. Vanligvis bruker jeg 1 ss mct cocosa og 1 ss rapskokos i min ene kopp med kaffe, men har jeg har jeg tatt ca dobbel mengde kaffe og syntes at det var passende. Du kan jo alltids prøve deg frem! Jeg tilsetter tidvis også litt kollagen i kaffen min, det gjør den ekstra fyldig.

Oppskriften lyder som følger;

Til 2-3 kopper kaffe

Ingredienser 1/2 liter svart kaffe 1 ss rapskokos/ekte smør 1 ss mct cocosa 1/2 ts finmalt kardemomme 1/2 ts allehånde 1/4 ts malt nellik 1-2 dråper stevia m vaniljesmak (kan sløyfes)

Kok kaffe etter valgfri måte. Finn frem en blender og tilsett kaffe og resten av ingrediensene. Kjør i noen sekunder og hell i kopper.

Så er det bare å kose seg!

- You can run after satisfaction, but satisfaction must come from within

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page