top of page

Salat & frityrstekt kalamari


Hei torsdag. Snart helg! Det blir deilig. Nå trenger jeg virkelig litt avkobling. Det har nemlig vært veldig hektisk på jobb i det siste og det er ikke alltid en god følelse når du føler at hele livet ditt dreier seg om jobb. Derfor gleder jeg meg masse til helgens happening i Sandvika; Høstkonferansen 2017. Bare sitte ned hele helgen og høre på masse spennende foredrag. Treffe likesinnede mennesker og gå på stands. Så det blir bra! Det gleder jeg meg masse til!

Ellers prøver jeg å kose meg og slappe så mye av som jeg kan om dagen. Kostholdet mitt er ketogent lavkarbo om dagen. Det gir meg masse energi og hjelper til å re-sette hele meg. I tillegg slipper jeg å tenke på å være veldig kreativ på kjøkkenet, for fokuset mitt er som sagt på litt andre ting om dagen! Men jeg har alltids funnet frem litt inspirasjon i arkivet. Dette er noe godt å kose seg med! Her har jeg nemlig frityrstekt Kalamari (blekksprutringer). Å lage egne frityrstekte blekksprutringer på en litt sunnere måte krever ikke mye trening og jeg er sikker på at du får det til veldig bra. Jeg ble selv overrasket over at det funket så bra å lage coatingen med kokosmel og fritere i kokosolje (ikke extra virgin). uten at det bare falt fra hverandre. Hemmeligheten er å ikke røre så mye på dem, men selvfølgelig ikke brenne dem. Dette skulle i utgangspunktet være en jobb for airfryeren vi kjøpte i fjor, men jeg må vel skammelig fortsatt si at den har blitt lite brukt...Men dette er altså veldig god snacks som jeg anbefaler deg å prøve!

Ingredienser -Frityrstekt kalamari (Oppskrift her) -En god kvalitet hvitløksdressing, rømme eller aioli* (*for en meierifri rett)

-Blandet salat (fra salatpose) -Friske spirer -Noen naturelle mandler -Linfrøolje som dressing -1/2 polkabete -Linfrøolje/olivenolje som salatdressing

Lag kalamari etter oppskriften og ha ønsket dressing i en liten skål. Legg salatblader og spirer i en bolle. Vask og skrell polkabeten og del den i mindre skiver. Grovdel mandlene og legg mandler og polkabeter på salaten. Hell over linfrøolje ved servering.

Så er det bare å kose seg ♡

Husk at du også kan følge meg på instagram! Jeg tenkte jeg skulle være litt flink og dele litt fra helgens begivenheter.

Ha en fortsatt fin torsdagskveld!

- Live from your heart, you will be most effective ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page