top of page

Enkel gresskarsuppe


Hei dere! Det ble nok en hektisk uke og når man har andre ting å gjøre enn å lage mat, er det fint med noe enkelt, men næringsrikt. Dette er et eksempel på hvor lett det er å lage seg litt suppe med hjemmelaget kraft. Forrige uke laget jeg en batch med ny kraft og fordi vi ikke har så mye plass i fryseren og jeg nå har kjøpt et kyllingskrog til å lage kyllingkraft av, var det på tide å bruke litt av denne kraften. Her har jeg brukt kraft av storfe, men du kan bruke hva slags kraft du vil. Denne suppen har fire ingredienser og er god å kremete i seg selv. Du kan selvfølgelig oppgradere den til å bli enda mere mettende ved å tilsette kokosfløte eller fløte hvis du vil. Servér den gjerne med litt bacon, noen kjøttboller eller kanskje egg. Her har jeg servert den helt enkelt med noen ristede gresskarkjerner, spirer og litt stekte polkabeter.

Til én porsjon Ingredienser Ca 7 cm flaskegresskar 1 dl hjemmelaget kraft Litt usøtet mandelmelk Urtesalt

Skjær skallet av gresskaret og skjær det i mindre biter. Stek det litt på pannen, gjerne med litt olje/smør hvis du vil, og putt gresskarbitene oppi en blender. Tilsett kraft og kjør til det er blitt en jevn masse. Hvis det blir litt lite væske heller du oppi litt mandelmelk. Hell deretter gresskarblandingen i en gryte og varm opp under omrøring. Tilsett mere mandelmelk hvis suppen blir for tykk. Smak til med urtesalt og servér med det samme.

Velbekomme!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden! Noen ganger er det helt ok å nedprioritere trening, men ta seg en velfortjent hviledag etter en lang uke. Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld!

-Always be pure, simple and honest

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page