top of page

Vinn Heliosprodukter!


Sponset

Hei dere og god torsdag! Det er tid for en liten konkurranse! Jeg håper jeg inspirerer dere til å tenke at sunn mat verken trenger å være vanskelig eller tidkrevende å ordne i stand. Jeg er opptatt av at maten jeg spiser skal gjøre meg godt, være næringsrik og naturlig. Derfor spiser jeg mye økologisk mat av god kvalitet.

Dette er gode grunner til hvorfor jeg bruker mange økologiske produkter: - Mat uten rester av sprøytemidler - Mat med mer smak - Høy dyrevelferd er viktig i økologisk landbruk og dyrene får større plass og oftere tilgang til uteareal. I tillegg får de næringsrikt, rent økologisk fôr. - Naturlig mat er sunn fornuft - Naturen er rikere og renere med økologisk landbruk, og vi bevarer bier, humler og andre pollinerende insekter som hjelper oss med 1/3 av verdens matproduksjon!

Man trenger ikke nødvendigvis å gjøre en helomvending i matskapet, men titte litt inn i den økologiske verdenen og se på alle de gode økologiske produktene som nå har blitt lettere å få tak i. Kanskje finner du noen nye favoritter?

Helios har en kampanje med enkle frokoster og middager og i den forbindelse har jeg gleden av å gi to heldige vinnere økologiske frokost- og middagsprodukter fra Helios.

Har du lyst til å vinne? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet her, på facebook eller instagram og tag en venn som du mener også fortjener å vinne!

Vinnerne vil annonseres førstkommende søndag ♡

Lykke til!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page