top of page

Lakseburger


Mandag! Ny uke- nye muligheter!

Jeg gleder meg over at det kun er noen få dager igjen på jobb før jeg skal ha litt fri. Det blir deilig med litt ordentlig varme og sol!

Det ble regnvær som forventet i dag, men sola har tittet litt frem og hvis værvarselet stemmer ser det ut til at sola er på vei tilbake igjen og det betyr at det er på tide med litt grillmat! Denne lakseburgeren (hvis man kan kalle det en burger) kan selvfølgelig også tilberedes inne, men litt ekstra god grillsmak på laksen gjør seg og gir litt håp om at sommeren er på vei!

Finn frem det beste brødet! Bak det gjerne selv. Kanskje har du en god oppskrift på surdeig liggende. Det er et morsomt prosjekt som hele familien kan være med på. Her har jeg brukt en brødskive fra et brød jeg har bakt med Funksjonell mat sin brødmix med solsikkefrø og gresskarkjerner (her). Du kan også bruke hjemmelaget focaccia som bunn eller prøv en av mine grove lavkarbobrød; dette grove og næringsrike brødet eller dette superenkle lavkarbobrødet.

Til én burger

Ingredienser Burgere av ren salma ( eller lag lakseburgere selv her) Litt salt & pepper

Lavkarbobrød Majones (av god kvalitet) Ruccola Soltørket tomat Reddikspirer

Grill eller stek lakseburgeren i noen få minutter på hver side og krydre lett med salt & pepper. Hvis lavkarbobrødet ikke er helt ferskt kan du legge det på grillen rett før laksen er ferdig. Brødrister er også topp til lavkarbobrød- bare pass på varmen. Legg alle ingrediensene lagvis og topp burgeren med reddikspirer.

Velbekomme!

- Work, but don't forget to live

Ha en fortsatt fin mandag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page