top of page

Paleowrap med kylling & spinat


Hei solskinnsonsdag! Jeg er ikke helt i form om dagen og jeg synes det er litt vanskelig å være kreativ når jeg ikke har så mye energioverskudd. Jeg fikk derimot laget en paleowrap i går som jeg gjerne vil dele oppskriften på. Selve wrapen (lefsen om du vil) er veldig enkel å lage så dette er bare et eksempel på hva man kan putte i wrapen av næringsrike godsaker. Her har jeg valgt å legge i litt urtestek kylling sammen med frisk spinat og litt smør av gresskarkjerner (pumpkin seed butter) Det blir et deilig, næringsrikt og mettende måltid som passer like godt som en god lunsj som en middag. Wrapen smaker like godt kald som varm, så dette er absolutt et måltid som kan lages dagen i forveien og tas med til lunsj dagen etterpå! Jeg har akkurat vært på tur i det store utland (danmark) og kjøpte med meg to nye salatdressinger. Den ene har jeg brukt i denne oppskriften og er fra Nicolas Vahé. Jeg liker i utgangspunktet å gjøre det enkelt ved å bruke oljer som dressing, men hvis jeg finner ting jeg tåler og som jeg synes har en ok ingrediensliste, synes jeg det er morsomt å prøve noe nytt.

Til én wrap

Ingredienser

Wrap

2 egg 2 ss chiafrø Litt vann (ca 2 ss) Litt salt

Fyll 1/2 kyllingfilet Salt & pepper Litt finhakket fersk basilikum Rapsolje/ cocosa til å steke kyllingen i Noen ferske spinatblader 1 klype brokkolispirer 1 ts pumpkin seed butter 1 ss salatdressing av god kvalitet (jeg brukte en fra Nicolas Vahé) Noen delte mandler til pynt

Del kyllingfiléen i mindre biter og stek den på pannen i olje sammen med basilikum. Krydre med salt & pepper. I en bakebolle blander du sammen egg, chiafrø, vann og salt. Rør det godt sammen og ha blandingen i en panne av vanlig stor størrelse. La wrapen stekes på middels varme og vend den hvis du føler at den trenger det. Når kyllingen er gjennomstekt og wrapen ferdig, legger du wrapen på en tallerken og legger ingrediensene oppi som om du lager en helt vanlig wrap. Pakk gjerne wrapen inn i bakepapir. Del noen mandler i mindre biter og strø på ved servering.

Håper det smaker! ♡

Fordi jeg også er så glad i quotes tenkte jeg å begynne med å avslutte hvert innlegg med en quote. Jeg drikker jo mye yogite og her følger det alltid med gode visdomsord!

- See yourself in the mirror of grace ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page