top of page

Grønn smoothie


Hei og god tirsdag!

Håper dere har hatt en fin start på uka så langt!

I dag vil jeg dele en oppskrift på en veldig enkel smoothie med dere.

Dette er en næringsrik smoothie med få ingredienser og du kan selv velge hvor høyt du vil legge lista. I tillegg til sunt fett og antioksidanter inneholder denne smoothien også hjemmelaget kraft. Kun det beste er godt nok når helsen står i fokus! Du kan bruke rester av kraft du har kokt selv, fryst kraft du har kjøpt ferdig på butikken, eller du kan bruke andre "erstatningsprodukter".

Når jeg er tom for kraft eller hjemmelaget kraft ikke egner seg i oppskriftene jeg vil lage, tar jeg frem en boks med kollagen som jeg har stående i kjøkkenskapet.

Jeg bruker den stort sett for å lage en fyldigere bulletproofkaffe, og den kan blandes i kalde og varme drikker, smoothies og mye annet. Du kan gjerne bruke et tilsvarende produkt i denne smoothien, men da er det også viktig å tilsette noe væske da det er beregnet ca 1 dl væske til oppskriften.

Når man hører ordene "grønn smoothie" tenker man automatisk på at dette er noe som smaker skikkelig sunt (les: ikke spesielt godt), men gir deg masse næring. Denne smoothien smaker faktisk godt (til tross for en kanskje spesiell sammensetning av ingredienser), er veldig lett å drikke og har en rund og god smak! Så selv om jeg ikke er et smoothiemenneske kunne jeg godt ha drukket denne grønne smoothien hver dag.

Til to porsjoner (2 glass)

Ingredienser 1 squash (min var 270 g) 60 g spinat 100 g hjemmelaget kraft 1/2 avocado

Del squashen i mindre biter og ha den i en blender sammen med de andre ingrediensene.

Kjør til ønsket konsistens og server med det samme.

Velbekomme! ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page