top of page

Pepperkakekuler


Hei og hå! Vi fortsetter med litt julesnacks og i dag er det pepperkakekuler som står på bloggmenyen. Dette er enkle greier å blande sammen og under ser dere hva jeg hadde i mine. Fortvil ikke hvis du ikke har alle ingrediensene på lista i kjøkkenskapet. Du kan alltids finne på din egen greie! Altså, en oppskrift til inspirasjon. Bytt gjerne ut valnøttene med pekannøtter eller hasselnøtter, peanøttsmøret med mandelsmør osv. Som dere ser er det en ganske liten oppskrift så man kan jo alltids lage dem litt større eller lage større porsjon hvis man ønsker det. Siden dette er en juleoppskrift kommer man ikke utenom at det skal smake av jul og gjerne av pepperkaker. Hvis du allerede har laget pepperkakekrydderet vet du at det kan brukes til det meste i desember! Til smoothies, granola, kaffe, pepperkaker og mye mye mer. Derfor er det ikke dumt å lage en god porsjon med pepperkakekrydder som man enkelt kan strø på eller tilsette i hva man enn måtte ønske -bare for litt ekstra julefølelse ♡

Til 4-5 boller avhengig av størrelse Ingredienser 20 g finhakkede valnøtter 1 toppet ts pepperkakekrydder (oppskrift her) 3 ts peanøttsmør 1 ts extra virgin cocosa 1 ts MCT- cocosa 2 ts chicafrø 2 ts mandelmel 4 dråper stevia med vaniljesmak Kokosmasse til å trille kulene i

Bland sammen alle ingrediensene i en liten gryte. Sett deretter gryten på svak varme så du klarer å blande ingrediensene lettere sammen. Når du har laget en fin masse skrur du av varmen og triller kuler. Trill deretter kulene i litt kokos før du setter dem kjølig.

Oppbevar kulene i kjøleskap. ♡

Liker du å lage sånne små snackskuler har jeg også flere oppskrifter.

Prøv foreksempel en av disse;

Ha en fortsatt fin torsdag ❤

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page