top of page

Fargerik viltskavtallerken


Hei tirsdag!

Viltskav trenger absolutt ikke bare serveres som viltkjøtt ofte gjør; med kokte grønnsaker og en klatt bærgéle. Hvorfor ikke servere den på litt fargerikt vis, enkelt og med pannestekte grønnsaker. Utradisjonelt med asparges og reddik til viltkjøtt? Kjør på, det smaker godt!

Til 2 porsjoner

Ingredienser 400 g viltskav eller renskav 10 cm flaskegresskar (butternut squash) 4 reddiker 8 asparges 2 never grønnkål 1 stor rødbet Rapsolje til å steke i (evt ekte smør) Salt&pepper Litt herbamare

Stek viltskav i en panne for seg og stek det nesten ferdig. I en annen panne har du oppkuttede grønnsaker og olje. Stek grønnsakene til de får litt farge, men fortsatt har litt tyggemotstand i seg. Deretter har du i viltskav og krydrer lett med salt& pepper og litt herbamare etter smak.

Serveres med det samme

Velbekomme!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page