top of page

I'm back!


Hei dere! Long time no see!

Jeg har nemlig jobbet litt med bloggen i det siste for å gjøre den litt mere brukervennlig og at det skal være lettere for dere å finne frem til oppskrifter. Håper dere liker det nye designet! ♡ I tillegg til matlaging så er det jo gøy å fikse litt på designet på siden i tillegg. Det at jeg har en matblogg er både gøy for maten sin del og på det kreative planet med å redigere bilder og fikse på bloggens design. Det er gøy med litt webdesign i ny og ne- så lenge alt fungerer som det skal i hvertfall! Tror alt bør være oppe og gå og fungere greit- Hvis ikke er det bare å skrike ut, så skal jeg fikse.

Jeg har også fikset litt på "mitt kjøkkenskap"- siden hvor jeg skriver litt om produktene som er i noen av oppskriftene. Her kan du lese om hva foreksempel bakepro er, hvilken salatolje som er min favoritt og flere andre produkter jeg bruker i hverdagen.

Ellers er det som sagt mest nytt der hvor oppskriftene holder til. De er i sine kategorier som tidligere, men har blitt enda mere inndelt så det skal bli enklere å finne frem.

Jeg venter fortsatt spent på prøveresultatene jeg tok hos lab1 og nå er det ikke så lenge til jeg skal tilbake. Formen er litt opp og ned om dagen, men jeg fokuserer litt mere på løping om dagen og nyter at jeg synes at det er litt gøy igjen. Styrketrening har jeg en liten pause fra for øyeblikket, men er snart tilbake der igjen vet jeg. Ellers prøver jeg å få i meg så næringsrik mat som overhodet mulig om dagen og tar enda mere kosttilskudd enn jeg vanligvis pleier og bruker også endel supermat når jeg lager grønnsakssmoothies!

Jeg har i hvertfall noen nye oppskrifter på lur som blir lagt ut etterhvert og så håper jeg du vil fortsette å følge meg fremover!

Fortsatt god sommer ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page