top of page

Sildesalat


God kveld!

Jeg tenkte at jeg skulle komme med et eksempel på hva med kan bruke sildesalaten til. Som jeg skrev i innlegget om den hjemmelagede sennepssilden, så kan man fint bruke den til andre ting enn som pålegg og til egg. Her er den brukt som en slags dressing i salat, samtidig som silden fungerer som protein i salaten. Med andre ord to fluer i en smekk. I denne salaten har jeg brukt hele oppskriften med sennepssild. Altså hele porsjonen, men hvis du synes det blir litt mye kan du bare fikse litt på blandingsforholdene med tanke på sennepssilden og salaten her. Denne salaten passer utmerket til å servere på et koldtbord eller til lunsj en varm sommerdag ute i sola.

Til én porsjon (eller en mindre salat til et koldtbord) 1 porsjon hjemmelaget sennepssild (oppskrift her) 1 stor neve romano mix (salat) 1 neve ruccola 7 cm agurk 1 liten neve brokkolispirer

Bland sammen alle salatingrediensene i en bolle og vend inn sennepssilden. Servér med det samme.

Håper det smaker!

Ønsker deg en fortsatt fin helg! ❤

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page