top of page

Hjemmelaget sennepssild


Hei dere!

I dag vil jeg dele en oppskrift på noe jeg slang sammen her en dag, nemlig sennepssild.

Jeg har vokst opp med sild & egg, men sild er ikke noe jeg har spist så veldig mye av de siste årene, rett og slett fordi silden man finner i butikken som regel er proppet med sukker. Jeg har vel egentlig ikke hatt noen favoritt når det kommer til sild, men har alltid syntes at tomatsild er godt. Nå spiser jeg ikke tomater om dagen så derfor ville jeg heller prøve meg på å lage en sennepssild, og som vanlig ble oppskriften til underveis.

Til flere porsjoner (2-3) Ingredienser 125 g sildefilet 3 ss dijon sennep 2 poser stevia in the raw (eller noen få steviadråper) 1 ss vann 1 ss olivenolje 1 ss linfrøolje 1 ss finhakket persille

Ha sennep og oljene i en bolle. Tilsett vann og persille og bland godt. Smak til med stevia eller annen søtning. Skyll sildefiléen i vann og skjær filéen i passe store biter. Ha bitene i sennepsblandingen og bland godt.

Håper det smaker!

Oppbevares i kjøleskapet i en lufttett boks eller lignende.

Sennepssilden kan brukes til flere ting enn bare brød, knekkebrød og egg. Prøv foreksempel å blande den inn i salat eller ha den på koldtbordet ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page