top of page

Bringebærdrøm med blåbær & pasjonsfrukt


Hei dere!

Det er søndag, det er helg og tid for kos og avslapning. Bryllupet til storesøster og Andreas på fredag var magisk og nå begynner vi å lande litt. Både på grunn av bryllupet og den superstrikte dietten jeg er på nå, har bloggen ikke fått så mye oppmerksomhet i det siste, men jeg har noen nye oppskrifter liggende på lur så de kommer ut i ny og ne. På tirsdag tar bloggen en ukes ferie, men etter det er vi tilbake igjen som vanlig tenker jeg. Det blir ekstra spennende å komme hjem fra ferie også, for rett etter ferien skal jeg nok en gang til Lab1 i sandvika og ta utvidede prøver for å se om det er noe bakenforliggende som gjør at jeg reagerer på så mange matvarer. Det blir i hvertfall veldig spennende og det gleder jeg meg til!

Siden det er søndag vil jeg i dag dele en liten oppskrift på en veldig enkel, men god dessert som du kan nyte en hverdag eller servere til gjester i middagsselskap. Den er selvfølgelig veldig lett laget, inneholder få ingredienser og er veldig allergivennlig! Den er både glutenfri, melkefri, eggefri, nøttefri, sukkerfri- ja da tror jeg at jeg har listet opp det som folk kan reagere på. I disse superdietttider (for meg) så har jeg i hvertfall kunne spise denne! En favoritt mens det var så varmt ute var å spise frosne bringebær og vips ble det inspirasjon til denne desserten.

Til én porsjon

Ingredienser Ca 100 g frosne bringebær 1 pose stevia in the raw (eller steviadråper- smak til) 1-2 gelatinplater (avhengig av hvor stiv du vil ha den) 1/4 pasjonsfrukt til pynt Bringebær til pynt Blåbær til pynt Sitronmelisse til pynt

Finn frem en liten dyp tallerken, fyll den med vann og ha gelatinplatene oppi, I en liten gryte legger du de frosne bringebærene og gir dem et lite oppkok. Ta av varmen og tilsett stevia. Klem ut vannet av gelatinplatene og tilsett gelatinen til bringebærene. Bland godt. Legg bringebærblandingen i en liten form og sett til avkjøling i kjøleskapet i minst 2 timer. Når bringebærblandingen er stiv kan du pynte desserten med bær og avslutte med litt frisk sitronmelisse eller en annen desserturt du liker godt.

Velbekomme!

Ha en fortsatt strålende søndag i finværet ❤

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page