top of page

Kyllingsalat med sukkererter & granateple


Hei og hå og god torsdag kveld! Go'været har vart et par dager og derfor har vi fått grillet litt, men det blir nok av grillmat utover sommeren så derfor tenkte jeg å heller dele en enkel lunsjsalat med dere i dag, eller middagssalat om du vil. Du kan selv velge om det skal være en kald eller varm variant avhengig av kald eller varm kylling. Begge deler smaker like godt! Det er veldig lenge siden jeg smakte sukkererter så jeg tenkte at jeg skulle prøve meg på dem. Desverre merket jeg ganske fort at jeg klødde litt i munnen av dem. Mulig det også er fordi de er så sprøytet i tillegg. Resten ligger nå i hvertfall fortsatt i kjøleskapet. Jørgen reagerer også litt på dem så han unngår dem også, men de rakk i hvertfall å få være med i dagens oppskrift.

Ellers er det veldig hektisk om dagen. Storesøster gifter seg om en måned og det er mye som skal være i orden og litt ting jeg må hjelpe til med. Men når bryllupet er over skal vi ha en ukes sommerferie så det gleder jeg meg veldig til og det er jo ikke lenge til heller! Tiden flyr.

Til én porsjon

Ingredienser 1 kyllingfilet krydret etter eget ønske (min ble stekt med frisk timian og oregano samt masse olivenolje) 1 liten neve sukkererter 1 neve romanosalat 1 neve blandet salat 1 neve spirer Litt granateple Linfrøolje

Ta frem kyllingfiléen, skjær den i biter og stek den på pannen i litt olje og krydre etter eget ønske. Mens kyllingen steker skjærer du sukkererter i mindre biter og legger til side. Skjær toppen av granateplet og skjær deretter nedover på langs i skillet mellom kamrene. Deretter kan du vippe ut alle sidene og ta ut frøene. Legg salaten på en tallerken og bland inn spirene. Fordel sukkerertene og granateple og legg til slutt på den varme kyllingen. Avlsutt med å helle over litt linfrøolje.

Velbekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page