top of page

Pannestekt laks med oliventopping


Hei og god lørdagkveld! Jeg håper dere har kost dere i finværet i dag! Det har jeg, både inne og ute og vi har hatt årets første grillmiddag i dag. Egentlig hadde vi ikke planlagt å grille før i morgen for det er i morgen jeg har planer om å ta ut hagemøblene, men i går kveld fikk jeg på mirakuløst vis vasket grillen og siden den sto der pen og ren i solskinnet så hadde vi ikke noe valg- det måtte grilles! Og det ble det, men ikke noe veldig fancy greier så der er det ingen oppskrift å dele, men jeg tenkte jeg skulle dele hva jeg spiste til lunsj i dag. Etter å ha tilbragt et par timer hos frisøren tidligere i dag var jeg nemlig litt sulten og hadde lyst på noe med fisk og da endte jeg opp (ikke akkurat overraskende) med en laksefilet. For å prøve noe nytt og være litt kreativ så pyntet jeg laksefiléen med oliven og det smakte faktisk veldig godt. Så dette er altså en oppskrift på en enkel laks med oliventopping.

Til én porsjon Ingredienser 1 laksefilet Salt & pepper Litt fersk korinader 1 liten neve ruccolasalat 1 neve romanosalat 1 neve feldsalat 1 stor klype spirer 1 reddik 4 grønne oliven (av god kvalitet, gjerne økologiske) Linfrøolje


Stek laksefiléen på pannen og krydre med salt&pepper. Ha også litt fersk koriander over filéen og stek den godt på begge sider. Mens laksen steker forbereder du tallerkenen med salat. Ha alle salatbladene og spirene på tallerkenen og bland dem litt inn i hverandre. Rens oliven for sten og del opp i mindre biter. Legg den ferdigstekte fisken oppå salaten og strø olivenbitene over. Pynt med skiver av reddik og avslutt med å helle over linfrøolje.

Vel bekomme!

Da ønsker jeg deg en fortsatt fin lørdagskveld! I dag har jeg vært skikkelig effektiv og fått gjort mye rart, men kvelden er ikke helt over enda for snart skal vi på kino! Når kinoen begynner kl 22 kan man få mye ut av dagen. Det liker jeg! ❥

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page