top of page

En god start på dagen


God morgen! I dag er det regn ute, men jeg har allerede bestemt meg for at det skal bli en fin dag så da blir det det! En god start på dagen i dag har jeg i hvertfall fått med en frokosttallerken bestående av hjemmelaget knekkebrød med røkelaks og spirer og ett med roastbeef. Namnam! Denne gangen bakte jeg knekkebrødene kun av linfrø, gresskarkjerner og litt kokosmel. Det gir litt variasjon til de andre med de klassiske frøene og kjernene; solsikke, gresskar, linfrø og sesamfrø. Jeg drikker alltid vann her hjemme, mens jeg stort sett kun drikker te på jobb, men i dag har jeg drukket litt av kombuchaen min til frokost! Den var nemlig ferdig fermentert i går og hadde stått litt med lufttett kork for å få kullsyre. Det er gøy å fermentere og det er ikke lenge før jeg har en ny batch klar fra skapet. Mon tro om jeg skal prøve å tilsette litt smak denne gangen. Men, nok om det. Jobben kaller!

Dette var i hvertfall litt frokostinspirasjon og med det ønsker jeg deg en finfin tirsdag ❥

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page