top of page

Vill steinbit med bacon & asparges


Hei og hå! Nå rakk jeg akkurat å legge ut en oppskrift før det er på tide å legge seg. Jeg satt nemlig litt frustrert her i sta fordi jeg bare skulle gjøre noe kjapt på pcen, men akkurat da jeg løp en tur på kjøkkenet startet pcén selv en oppgradering til Windows 10, og det tar jo ikke akkurat bare to minutter. Så da var det å sitte å titte litt på den, dra frem en annen pc (som selvfølgelig også trengte en oppgradering) og etterhvert komme seg på trening! Og nå ser jeg på klokka at jeg allerede burde være i seng, men jeg har jo lyst til å rekke å dele en oppskrift med dere allikevel.

Dette er en veldig enkel, men god fiskerett med steinbit. Nok en gang er det en oppskrift med hvit fisk i symfoni med bacon. Ikke akkurat så veldig overraskende, det passer jo sammen som hånd i hanske. Husk å alltid kjøpe bacon av god kvalitet fra en glad gris for bacon er ikke bare bacon. Vil du droppe bacon kan du gjerne tilsette litt ristede nøtter eller kjerner til retten i stedet, så får retten litt ulike og spennende teksturer.

Til én porsjon Ingredienser 1 steinbitfilét Salt&pepper 2 skiver bacon 2 asparges 1 neve ruccolasalat 1 neve feldsalat Litt rå gul løk 2 cherrytomater Litt fersk oregano


Stek steinbitfiléen i en panne med litt valgfri olje. Krydre med salt & pepper. I en annen panne steker du bacon i biter og tilsetter biter av asparges når baconen begynner å få farge. Bland det godt så aspargesen får litt god baconsmak. Når baconen og aspargesen er ferdig deler du tomatene i to og legger dem med skinnsiden opp i pannen. La dem ligge i ca 30 sekunder. Mens dette steker legger du salat på en tallerken og strør over litt hakkede biter av løk. Legg til slutt fiskefiléen på sengen av salat, hell asparges- og baconblandingen over salaten og pynt med tomatene. Avslutt med å stø over frisk oregano og hell over litt god olivenolje!

Håper det smaker!

Og med det ønsker jeg deg en fortsatt fin kveld og en god natt!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page