top of page

Spinatsuppe med hjemmelaget kraft


Å, jeg blir så glad når jeg ut av ingenting slenger noe sammen og det smaker utrolig godt! Dette er en deilig og næringsrik suppe! Suppen er hovedsakelig basert på spinat som er full av kostfiber, samt folat, vitamin C,K, E og mye mer.En skikkelig supergrønnsak med andre ord! Den andre delen av suppen er basert på kraft som jeg har laget selv. Å lage kraft er veldig enkelt, det tar bare tid. Her har jeg brukt kraft fra et kyllingskrog som har stått i mange timer sammen med noen laubærblader. Du burde ta en nærmere titt på hvordan man koker kraft hvis du aldri har gjort det før. Det står masse overalt om dette på internett og det er mange filmer på youtube. Det er gøy når gammeldagse ting blir populært igjen og det er veldig bra for kraft er utrolig godt og næringsrikt for kroppen! Er du opptatt av et ungdommelig utseende eller en "super-tarm" er det bare å få i seg kraft!

Til én porsjon

Ingredienser 80 g fersk spinat 1 ss rapsolje Ca 3 dl kraft (her kan du egentlig velge om du vil bruke 1,5 dl kraft + vann avhengig av hvor kraftig kraften din er) 1 ss olivenolje Salt&pepper


Pynt 1-2 ss gresskarkjerner Finhakket fersk oregano Friske spirer


Ha spinaten i en panne sammen med rapsolje og varm spinaten til den begynner å kladde seg og bli "kokt". Ha spinaten over i en blender sammen med kraften og olivenolje. Kjør til spinaten er oppløst og ha blandingen over i en liten gryte. Varm opp og smak til med salt&pepper. Suppetilbehøret lager du enkelt ved å finhakke oregano og blande det sammen med gresskarkjerner. Servér suppen med det samme!

Håper det smaker!

Og med det ønsker jeg deg en fortsatt fin fredagskveld ❥

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page