top of page

Herlig sitronkrem med myntepynt

GOD fredag!

Nå er det tid for helg, men fredager for meg er fortsatt en ukedag. Derfor passer det fint å si at det er lov til å kose seg i hverdagen og det er lov til å kose seg med noe som både er godt og sunt! Her er en oppskrift på en deilig luftig, men samtidig fyldig sitronkrem som passer like godt som dessert som til et mellommåltid. Den er akkurat passe søt og litt syrlig. Du lager den enkelt på 1-2-3 ved hjelp av en foodprosessor eller en blender. En foodprosessor er virkelig en god venn på kjøkkenet- de kan brukes til alt!

Til én porsjon

Ingredienser 1/2 avocado 1 pk stevia in the raw (eller steviadråper, smak til) Ca 1 ts ferskpresset sitron 1 egg Bittelitt usøtet mandelmelk

Ha avocado i kjøkkenmaskinen og tilsett stevia og egget. Bland godt og smak til med litt ferskpresset sitron og tilsett litt mandelmelk hvis kremen blir for "tørr". Kjør massen litt lengre så den blir ordentlig blandet. Legg kremen i en skål og pynt med et friskt mynteblad og noen ovnsbakte valnøtter.

Håper det smaker!

Med det ønsker jeg deg en fin fredagskveld og en god start på helgen! ❥

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page