top of page

Ukemeny uke 10- frokoster

Hei og hå!

Siden jeg og bloggen tar en ukes ferie legger jeg ut ukemenyen for neste uke i dag. Da får du jo litt ekstra tid til å forberede neste uke hvis du ikke har begynt planleggingen enda. Her er det i hverfall litt forskjellige frokoster. Siden jeg har funnet litt eldre innlegg vil dere også finne oppskrifter med melkeprodukter i ukens meny så hvis du ikke spiser melkeprodukter kan du finne noe annet å spise til frokost den dagen eller erstatte med kokoskrem. Det er mulig i begge oppskriftene hvor det er brukt cottage cheese og philadelphiaost. Ellers ønsker jeg deg en fortsatt fiiin uke og så kommer jeg snart tilbake igjen med nye oppskrifter! ❥

Mandag Speilegg & bacon (Oppskrift her)

Tirsdag Frokostbolle med avocado & skivede mandler (Oppskrift her)

Onsdag Saftig pannekake med bær (Oppskrift her)

Torsdag Frokostskål med cottage cheese & bær (Oppskrift her)

Fredag Sandwich med avocadosmør (Oppskrift her)

Lørdag Vaffelsandwich med jordbær & ruccola. (Oppskrift her)

Søndag Omelett med kalkunfilét og avocadomajones (Oppskrift her)

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page