top of page

Fyldig sjokoladekrem


Hei torsdag! Siden jeg reiser bort neste uke og bloggen skal ha noen feriedager tenker jeg at det er fint å gi dere litt oppskrifter før jeg drar så dere har noe å titte på mens jeg er borte.

Jeg har tidligere lagt ut en sjokolademousse basert på avocado, men dette er en meierifri og litt tyngre variant med en ekstra fyldig og dyp sjokoladesmak. Namnam! Nyt denne sjokoladekremen som en dessert eller som et mellommåltid. Den kremete avocadoen egner seg ypperlig til formålet og bidrar med sunt fett og lang metthetsfølelse. Denne sjokoladekremen er faktisk utrolig god og det er gøy at det går ann å lage skikkelig sunne, søte saker av avocado.

Til én porsjon

Ingredienser

1/2 avocado 3 ts raw kakao 6 dråper stevia vanilje Litt usøtet mandelmelk

Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor og tilsett litt mandelmelk så blandingen ikke blir for tørr. Kjør til ønsket konsistens og servér i en skål. Voilá, deilig sjokoladekrem på 1-2-3!

Håper det smaker!

Ønsker deg en fortsatt fin torsdagskveld!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page