top of page

Speilegg & bacon


Som en liten frokost eller som et mellommåltid er dette en liten godsak som er raskt laget. Det er ikke så mye fancy med denne tallerkenen, men den kan jo kanskje være til litt inspirasjon. Med litt deilig ruccolasalat og stekte cherrytomater ved siden av er denne retten med speilegg og bacon blitt litt mere spennende og stekte cherrytomater gir en ekstra piff til salaten.

Til én porsjon 2 egg 2 skiver bacon Gule og røde tomater Ruccolasalat Feldsalat God olivenolje Litt fersk koriander eller en annen krydderurt du liker godt

Knekk eggene i en panne med litt olje. Stek baconet og senk temperaturen. Del tomatene i to og varm dem på pannen. Tilsett litt olivenolje og pepper når du nærmer seg ferdig. Legg de varme ingrediensene på en tallerken sammen med ruccola og salat. Avslutt med å helle litt olivenolje over salaten.

Vel bekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page