top of page

Bulletproof- mocha


Hvis du ikke er så glad i svart kaffe og egentlig foretrekker en søtere kaffe, gjerne med sukker, kan du teste ut denne mochakaffen. MCT-oljen og smøret lager et deilig skum på kaffen, mens kakaopulveret sammen med vaniljepulveret gir litt søtlig moccasmak. I mitt tidligere innlegg om bulletproof kaffe kan du lese at jeg selv er litt skeptisk til kaffe og at jeg ikke er overbevist om at kaffe er sunt, sånn som både media og noen forskningsresultater viser. Derfor vil jeg ikke få deg til å bli hekta ved å servere deg denne kaffen her, men hvis du er typen som lager deg kaffe med både melk og haugevis av sukker, er dette absolutt et mye bedre alternativ! Og kaffen smaker selvfølgelig nydelig!

Til én kopp 1 kopp økolgisk svart kaffe av beste kvalitet 1 ss MCT-olje 1 ss usaltet smør fra gressende dyr 1 ts raw kakaopulver Litt økologisk vaniljepulver

Hell en kopp svart kaffe i en blender og tilsett resten av ingrediensene. Kjør rundt til kaffen får et deilig skum.

NYTES!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page