top of page

Jeg har blitt syk!


Hei og god onsdag! Vel det er ikke en så god onsdag egentlig...Jeg har nemlig pådratt meg sykdom og det er utrolig kjedelig! Jeg hater å være syk og jeg skylder alltid på kyssesyken for at jeg blir syk, for før jeg hadde den hadde jeg et immunforsvar av stål og var så og si aldri syk. Jeg har ikke vært syk på en stund nå, så nå var det vel kanskje på tide. Rett etter at jeg hadde kyssesyken hadde jeg tendenser til å vært syk hver gang jeg endelig hadde ferie. Såå kanskje det er fordi jeg skal ha ferie neste uke at jeg har blitt syk nå? Hmm, kanskje dette sykdomsgreiene bare var litt for tidlig ute! For å være ærlig synes jeg faktisk at det er veldig urettferdig at jeg skal bli syk. Jeg som spiser så utrolig sunt og får i meg antioksidanter så det griner etter, men selv om jeg er i veldig god form nå og føler meg omtrent som jeg gjorde før kyssesyken, bortsett fra noen småting selvfølgelig, så må man bare innse at ting tar tid og at kroppen min fortsatt er på bedringens vei, hvis man kan kalle det det.

Jeg verken vil bli syk, eller føler at jeg har tid til å bli syk så derfor kjørte jeg på med en skikkelig vitamin- og antioksidantboost på mandag i form av en veldig god spinatpesto som dere skal få oppskrift på om ikke så altfor lenge. Jeg dro også rett på butikken i går etter jobb for å kjøpe et kyllingskrog så jeg kunne koke meg litt kraft. Heldigvis hadde de akkurat hva jeg trengte; et økologisk kyllingskrog til en latterlig billig penge og etter å ha brygget denne fine kraften og inntatt mye av den samt fermentert surkål, følte jeg meg faktisk litt bedre, men til ingen nytte for i dag måtte jeg kaste inn håndkleedet. Men det er jo bare fint å være litt syk innimellom, så får immunsystemet kjørt seg litt. Så nå skal jeg fortsette å drikke kraft og håpe at jeg blir bedre snart!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page