top of page

Pannestekt laks med avocado & gresskarkjerner


God mandag! Det er tid for litt inspirasjon nå som det nye året akkurat er i gang. Her er en god rett som passer like godt som lunsj som til middag. Den passer også ypperlig å ta med seg på tur! Retten består kun av 4 enkle ingredienser og du velger selv hvordan du vil ha avocadoen. Stekt laks med kald avocado smaker kjempegodt og du kan variere med å ha den i skiver som her eller mose den, tilsette salt&pepper og få en guacamole. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt kan du også varme avocadoen ved å tilberede den i ovnen sammen med fisken. Varm avocado smaker faktisk kjempegodt og varmebehandlingen gjør den ekstra kremete og god! Her er laksen stekt på pannen og pyntet med avocadoskiver, dryss av gresskarkjerner og en god olivenolje over. Utrolig lettvint, sunt og godt!

Til én porsjon

Ingredienser

1 laksefilét

Salt&pepper

1 liten avocado

10-15 g gresskarkjerner

1 ss god olivenolje

Stek laksefiléen på pannen og krydre med salt og pepper.

Del avocadoen i to, ta ut steinen og ta avocadokjøttet ut med en skje.

Skjær fine skiver og legg over laksefiléen. Hell over olivenolje og topp med gresskarkjerner.

Voilá, maten er klar!

Ønsker deg en fortsatt fin mandagskveld og en god start på uken!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page