top of page

Helgrønn wrap med kylling


Hei og hå!

For et litt kreativt forslag på hvordan man kan lage en litt annerledes wrap, vil jeg dele denne oppskriften med dere. Min supergrønne wrap er nemlig pakket inn i nori. Det fine med noriark er nemlig at det holder seg godt sammen så lenge man bruker et slags "lim". Når man lager vanlig sushi er det den klebrige risen som blir brukt som lim. Her er det avocadoen som blir limet og det gir en deilig kremete konsistens i tillegg. Prøv med andre ingredienser også. Hva med å fylle den med kjøttdeig og litt salsa? Du kan saktens lage en tacowrap ut av dette hvis du ønsker. Er du ikke så glad i hvitløksdressing kan du prøve med hjemmelaget tzatsiki-eller ingenting!

Til én wrap Ingredienser 1 noriark 1/2 moden avocado 1/2 - 1 stekt kyllingfilet 7 cm agurk 1 reddik 1 liten neve fersk spinat Eriks fransk hvitløksdressing

Stek kyllingfiléen på pannen eller i ovnen. Del kyllingen i mindre biter og sett til side. Hakk opp agurk og reddik og smør avocadoen utover noriarket. Legg på alle ingrediensene og topp med dressing. Brett sammen og nyt med det samme!

Vel bekomme!

Ønsker deg en fortsatt fin lørdag og håper du har en fin helg så langt!

Tips: er du glad i sushi og ønsker en sunnere variant har jeg også laget en oppskrift på sushi her.

Comments


DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page