top of page

Avocado- & ingefærsmoothie


Så var søndagen kommet og det er klart for ukens siste dag. Hvis du vil ha en litt friskere start på uken kan du lage denne grønne smoothien til frokost i morgen. På grunn av avocadoen er den deilig kremete og proppet med gode næringsstoffer i følge med ingefær, spinat og cocosa. Den kan fint nytes alene som et lite melommåltid eller som tilbehør til frokost eller lunsj. Er du glad i kokosmelk og smaken av kokos kan du godt erstatte 1 dl vann med kokosmelk eller kokoskrem. Det gjør også smoothien mere mettende. Ønsker du å gjøre den enda mere mettende samt øke proteininnholdet kan du også tilsette ett helt egg.

Til én porsjon

Ingredienser 1/2 avocado 2-3 ts cocosa extra virgin 3 dl vann 10 cm agurk 2 ts store ingefærbiter presset 1 neve fersk spinat Litt ferskpresset limesaft

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til ønsket konsistens. Servér med det samme eller sett kjølig til servering.

Med mindre du bor i enebolig er det kanskje ikke like populært å kjøre smoothiemaskinen tidlig om morgenen... :) Smoothien kan godt lages kvelden i forveien hvis du ønsker å ha den til frokosten din. Rør med en skje før servering.

Håper det smaker!

Comments


DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page